fbpx

SKRÄDDARSY KOSTYM

Börja med att boka din outfitting och träffa din outfitter, för att skräddarsy din kostym. Boka först och se våra designs och tyger, bestäm dig sen.

Fyll i din e-postadress här nedan, så hör en av oss outfitters av sig till dig inom kort för att boka gratis måttagning och konsultation!


Wearthy sparar dina uppgifter för att kunna skicka information om våra tjänster och produkter till dig. Du kan när som helst be oss radera dina uppgifter genom att mejla till delete@wearthy.se

Vad är en outfitting?

Ett möte där du får träffa din outfitter (halvt skräddare, halvt stylist) som tar dina mått och som guidar dig genom våra designs, tyger och möjligheter. Du får stiltips och har möjlighet att beställa ditt första plagg – om du vill.

 

Hur lång tid tar det?

Ca 30 min beroende på om du vill skräddarsy kostym eller bara skjorta.

Vad ska jag ha på mig?

Vi rekommenderar att du har på dig en vanlig t-shirt eller skjorta, med ett par byxor.

Vad kostar det?

Inget alls. Och det är inga krav på att du ska köpa något.

Var kan vi träffas?

Hos oss på Kungsportsavenyn i Göteborg, Regeringsgatan i Stockholm, eller till din adress. Din adress kan vara hemma hos dig, på ditt jobb, i en park, på ditt favorit-café, eller i princip var du vill.

Kan jag ta med vänner?

Absolut, the more the merrier!

Hur gör jag om jag behöver ändra mina mått?

Om du vill ändra dina mått i din måttprofil kontaktar du bara din outfitter. Om det är mindre justeringar ändrar vi det digitalt. Annars kan vi boka en ny outfitting, utan kostnad.

Vad innebär Wearthy passformsgaranti?

Eftersom vi personligen tar dina mått kan vi också garantera att ditt plagg kommer att passa. Om du upplever att ditt plagg inte passar justerar vi det eller syr upp ett nytt, utan extra kostnad för dig. Vi uppdaterar också din digitala måttprofil, så att dina framtida beställningar blir rätt.

Vad innebär Wearthy kvalitetsgaranti?

Vi har sökt efter högre kvalitet för att se om det finns något vi kan utveckla. Hittills har vi inte hittat bättre kvalitet från något annat klädmärke. Därför vågar vi garantera dig högsta kvalitet. Detta innebär att om du nu inte skulle vara nöjd med kvalitén och hittar bättre kvalitet någon annanstans, har du rätt att skicka tillbaka plagget och få pengarna tillbaka (trots att plagget är skräddarsytt till dig).

Vad kostar en Wearthy kostym och skjorta?

En måttsydd kostym kostar fr. 7.990 kr och en skjorta kostar 1.490 kr. Då ingår ändringar och tillval, så att du kan få det exakt som du vill ha det.